035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Leren fauteuil Panama

Leren fauteuil Panama

Een leren fauteuil met een strak design. Deze leren fauteuil heeft een modern tintje echter past die ook prima binnen een landelijke inrichting. Meer >>
Vanaf €239,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Leren fauteuil Panama

De leren fauteuil Panama heeft mooi design, met strakke afwerkingen. De stoel ziet er modern uit door de knopen in de rug en de vlakken op de zijkant van de stoel.
Zoals u kunt zien is alles mooi strak afgewerkt. Het is een leren fauteuil dat past in iedere huisstijl. De poten van de stoel maken de stoel helemaal af.

Deze leren fauteuil kunt u goed combineren in een landelijke huisstijl. Een mooie stoel voor in een mooi landelijke- moderne woonkamer. De stoel zal de eyecatcher in uw woonruimte zijn.

Type fauteuil

Prijs

Maat

1-zits oorfauteuil € 239,- Hoogte: 90 cm,
breedte 78 cm,
diepte: 80 cm.Zitting:
hoogte: 46 cm,
diepte: 53 cm
breedte: 51 cmLeuning:
Hoogte: 68 cm.

Fauteuil Panama is verkrijgbaar in de volgende stoffen:

Shadow Astoria Cambridge Village
Board Levante Santos Claydon
Break Murcia Tennessee

Levertijd leren fauteuil

De leren fauteuil is doorgaans in 6-8 weken na bestelling leverbaar. Dit is overigens wel afhankelijk van de gekozen stof. Omdat deze stoel in een aantal stoffen te bestellen is, kunnen wij  de levertijd pas communiceren nadat wij weten welke stof u heeft gekozen.

Als u nog vragen heeft, en u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken?
Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.