035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Landelijke eetkamerfauteuil Emma

Landelijke eetkamerfauteuil Emma

Emma is multifunctioneel, zo is ze te gebruiken als eetkamerstoel maar bijvoorbeeld ook als bureaustoel. Comfortabele armsteunen en verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren. Meer >>
Vanaf €179,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

 

Type Oorfauteuil

Prijs

Maat

Eetkamerstoel € 179,- Hoogte: 96 cm, zithoogte: 52 cm
totale breedte: 67 cm,  totale diepte: 63 cm
Hoogte armleuning: 67 cm

Landelijke eetkamerfauteuil

De Landelijke eetkamerfauteuil heeft een schitterende uitstraling. De Landelijke eetkamerfauteuil kan worden gebruikt aan een eettafel als eetkamerstoel, of als fauteuil voor in uw woonkamer.

wanneer u opzoek bent naar een landelijke eetkamerstoel met armleuningen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u ook nog kunnen kiezen uit verschillende kleuren en stoffen? Dan is Landelijke eetkamerfauteuil Emma een prima keuze. Door haar strakke uiterlijk en de oortjes aan beide kanten is dit een ideale stoel die in meerdere interieurs een eye-catcher kan worden.
Daarnaast kunt u uit meerdere kleuren en stoffen kiezen waardoor u uw interieur zelf nog meer kunt aankleden.

Details landelijke eetkamerfauteuil

Landelijke eetkamerfauteuil Emma is verkrijgbaar in meerdere kleuren en stofsoorten. Landelijke eetkamerfauteuil Emma is geschikt als een eetkamerstoel maar kan ook gebruikt worden als bureaustoel. Door de klassiek Engelse uitstraling van de stoel is ze te vergelijken met een zetel of kroon. U zit comfortabel in deze stoel door de juiste vulling en afmetingen die u zelf kunt aangeven en proberen bij ons in de showroom. Ook sturen wij u graag een stukje stofstaal toe zodat u de stof zelf goed kunt beoordelen en gelijk kunt kijken of het goed in uw interieur past.

Gecapitonneerd oorfauteuil. Landelijke eetkamerfauteuil Emma is ook beschikbaar als gecapitonneerd oorstoel. De gecapitonneerde eetkamerfauteuil Emma is een schitterend exemplaar. De knopen in de rug zorgen voor een extra gave look. Kijk hier voor meer informatie

De landelijke eetkamerfauteuil is verkrijgbaar in de volgende stoffen:

Monet
Sevilla

Levertijd Landelijke eetkamerfauteuil

De levertijd van Landelijke eetkamerfauteuil Emma bedraagt 6 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van de gekozen stoffen. De levertijd is daarom pas te communiceren wanneer de juiste stof gekozen is.

U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw oorfauteuil te komen bezichtigen? Geen probleem! Bel naar: 035 – 7513098 of 06 811 44695

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.