035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Fauteuil london engelse stijl

Fauteuil london engelse stijl

Cyrelle heeft een strakke uitstraling en is met haar hoge rugleuning zeer comfortabel. Voor een echt relax fauteuil is Cyrelle de perfecte keuze. Meer >>
Vanaf €799,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Type Oorfauteuil

Prijs

Maat

1-zits oorfauteuil € 799,- Hoogte: 100 cm, zithoogte: 48 cm
totale breedte: 81 cm, totale diepte: 85 cm
Hoogte armleuning: 63 cm

Fauteuil london engelse stijl

De Fauteuil london engelse stijl is een wingchair met een hoge rugleuning en brede ronde armleuningen.
De perfecte fauteuil om in te relaxen.
Strak met een nette afwerking van onder andere de poten.
De Fauteuil london engelse stijl is verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen, aan welke verschillende prijzen zijn verbonden. Wij leveren stoffen van 0% toeslag t/m 25% stoftoeslag. De totaal prijs is afhankelijk van de gekozen stof.

De stof waarop De fauteuil london engelse stijl staat afgebeeld is een exclusiever soort. Door de stof en de print, hoort de fauteuil thuis in de Engelse stijl.
De fauteuil london engelse stijl is een exclusieve fauteuil, van hoogwaardige kwaliteit.

De fauteuil london engelse stijl is verkrijgbaar in de volgende stoffen:

Monet New Amazone
Sevilla

Fauteuil/loveseat

Doordat u bij ons de mogelijkheid heeft zelf te kiezen uit verschillende maten, is het zowel mogelijk de oorfauteuils in 1-zits of loveseat uit te voeren.
De loveseat uitvoering neigt al naar de uitstraling van een klein bankstel en is precies gemaakt dat er twee personen op kunnen zitten. De fauteuil (1-zits) uitvoering is ook zeker niet smal, zodat u uiteraard niet krampachtig hoeft te zitten.

Levertijd Oorfauteuil

De levertijd van fauteuil London bedraagt 6-8 weken afhankelijk van de stof keuzen en maatwerk van de oorfauteuil.
Wilt u gebruik maken van een spoedbestelling dan is dit ook mogelijk. De levertijd wordt dan verkort van 6-8 naar 4 weken.

Heeft u verder nog vragen of wilt u staaltjes stof ontvangen of een keer onze showroom bezoeken en persoonlijk advies krijgen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel 035 – 7513098 / 06 811 44695

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.