035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Engelse loveseat Mylene

Engelse loveseat Mylene

Ruime loveseat voor 2 personen met een klassiek Engelse uitstraling. Stevig en stijlvol model oorfauteuil. Meer >>
Vanaf €1099,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Type Oorfauteuil

Prijs

Maat

Loveseat € 1099,- Hoogte: 112 cm, zithoogte: 52 cm
Totale breedte: 122 cm, totale diepte: 90 cm
Hoogte armleuning: 67 cm

Engelse loveseat Mylene

Engelse loveseat Mylene is een mooie ruime loveseat voor 2 personen. Wanneer u gezellig knus samen op een stoel wilt zitten is dit model daar ideaal voor. Mylene heeft een fraai uiterlijk en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en soorten stof. Ze heeft daarnaast een Klassiek Engelse uitstraling en is geschikt voor een landelijke inrichting. Het model is strak afgewerkt en van hoge kwaliteit.

Mylene is enkel verkrijgbaar in de stof waarmee ze afgebeeld is.

Modern uiterlijk fauteuilOorfauteuil.nl biedt kwaliteit voor een scherpe prijs en extra service. Zo sturen wij u gratis een aantal stofstalen toe, proberen wij te adviseren i.p.v. te verkopen en vinden wij het ook belangrijk de tijd te nemen om de klant te helpen.

Naast de klassiek Engelse uitstraling van Mylene kunt u haar ook modern aankleden door te kiezen uit verschillende stoffen en kleuren. Ook kunt u haar maten aanpassen. Wanneer u bijvoorbeeld de armleuningen te groot vindt kunnen wij dat voor u laten aanpassen. Deze stoel is daardoor ook prima aan te passen aan uw eigen interieur.

Levertijden Oorfauteuil

Model Mylene heeft een levertijd van 6-8 weken. We stellen de uiteindelijke levertijd pas vast wanneer de stof en andere aanpassingen duidelijk aangegeven zijn.
Heeft u nog vragen, wilt u een stof staaltje ontvangen of een afspraak maken om uw oorfauteuil te komen bekijken? Dat kan! Bel naar: 06 811 44695

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.