035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl

Zeer luxe landelijk genagelde oorfauteuil Oss

Het fijne zitvlak zorgt er voor dat u urenlang achter elkaar kan ontspannen in deze stoel alleen, maar natuurlijk ook met bezoek! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Oorfauteuil Oss
Fauteuil Oss ziet er natuurlijk ten eerste, prachtig uit. Maar buiten dat is deze fauteuil comfortabel en van hoge kwaliteit. Al deze dingen samen zorgen er voor dat fauteuil Oss een must have is voor iedereen. Het fijne zitvlak zorgt er voor dat u urenlang achter elkaar kan ontspannen in deze stoel alleen, maar natuurlijk ook met bezoek!

Wist u dat wij niet alleen fauteuils verkopen maar nog veel meer? maak uw meubelsetje compleet met bijvoorbeeld een hocker of een hoekbank. Maar u kunt ook eetkamerbanken, hoofdborden, stoffen en ga zo maar door.

Details oorfauteuil Oss
Wij wensen het beste voor onze klanten dus daarom bieden wij onze klanten de keuze uit enorm veel stoffen en kleuren. Meestal adviseren wij daarom ook om even langs te komen in onze showroom (uiteraard een afspraak te hebben gemaakt) en dan kunnen wij ons advies geven.

LET OP
de hocker die u bij de foto ziet, zit niet in de prijs inbegrepen

Levertijd oorfauteuil Oss
Vanwege ons ruime assortiment is het voor ons vrijwel onmogelijk alles op voorraad te hebben dus daarom gaan wij uit van de gemiddelde levertijd, deze bedraagt 6 tot 8 weken. Wel is het mogelijk een spoedbestelling bij ons te plaatsen tegen een betaling. Dan zult u uw product al binnen 4 weken in huis hebben

Contact aanvragen

Heeft u interesse, vragen, of opmerkingen over onze oorfauteuils? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We reageren doorgaans binnen 48 uur.