035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl

Style & Luxury hocker

Een hocker exact zoals u het zelf wilt? Dan is maatwerk iets voor u. Wij maken prachtige hockers volledig op maat. Benieuwd naar de opties? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Design hocker op maat

Dit is nou echt een bijzonder meubelstof. Deze design hocker word volledig op maat gefabriceerd. Hierdoor kunt u er helemaal uw eigen twist aan geven! U kunt de hocker laten bekleden in meer dan 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende meubelstoffen! Hierdoor kunt u de Design hocker exact zo laten stofferen als dat u zelf graag zou willen. Een echt maatwerk product dus! Ook de afmetingen kunt u zelf bepalen. Keuze genoeg dus! Dus maak snel een afspraak met ons om de mogelijkheden van het op maat fabriceren van deze design hocker door te spreken.

Details Design hocker op maat

De prijs is afhankelijk van hoe u het samenstelt hierbij hangt het er van af voor welke kleur en stof combinatie u kiest en wat voor afmetingen u nodig heeft. Wilt u hier meer informatie over dan kunt u altijd op afspraak bij ons langskomen of u heeft de mogelijkheid om telefonisch contact met ons op te nemen.

Levertijd Design hocker op maat

De levertijd van de Design hocker op maat is gemiddeld 6 tot 8 weken. Het kan voorkomen dat de hocker nog moet worden besteld,maar het kan zijn dat deze ook voorradig is afhankelijk van de door u gekozen stof etc. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 06-81144695 of 035 – 7513098

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte.Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.