035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Strakke fauteuil

Strakke fauteuil

Strakke fauteuil met een strak ontwerp en dat in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschilllende stoffen. Perfect voor in een moderne inrichting. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Strakke fauteuil

Deze strakke fauteuil behoort tot de beste fauteuils uit ons assortiment! De fauteuil heeft een uitstraling waar je u tegen zegt en voor de kwaliteit geld exact hetzelfde! Beide staan buiten kuif bij deze fauteuil.

Daarnaast is ook deze strakke fauteuil te vervaardigen in wel 150 verschillende stoffen en tot wel 900 verschillende kleuren. U weet bij ons dus altijd zeker dat wij de fauteuil in de kleur en stof kunnen leveren waar u naar opzoek bent.

De fauteuil past prachtig binnen een landelijke inrichting. Echter door het strakke ontwerp en de mogelijkheid tot het plaatsen van knopen in de rug maakt het dat deze fauteuil ook prima te plaatsen is binnen een wat modernere inrichting. Het feit dat de fauteuil in zoveel stoffen te verkrijgen maakt dit alleen nog maar makkelijker.

Details strakke fauteuil

Zoals eerder al een beetje verteld hebben wij een heel breed assortiment bestaand uit vele verschillende stoffen en verschillende kleuren! wij begrijpen dat het lastig is voor u om uit zo’n groot assortiment te moeten kiezen dus daarom adviseren wij altijd eventjes langs te komen bij ons of in ieder geval even contact op te nemen met ons.

Wilt u nou een stukje stof thuis ontvangen om te kijken of de stof en kleur bij interieur past? Dat kan! Vraag bij ons dan een gratis stof staaltje aan. Wij sturen dit dan graag naar u via de post.

Levering strakke fauteuil

Vanwege ons grote assortiment kunnen wij helaas niet alles op voorraad hebben en kunnen u daarom geen vaste leverdatum geven maar de gemiddelde levertijd is 6-8 weken. In geval van spoed is het mogelijk een spoed bestelling te plaatsen, hiervoor kunnen echter wel extra kosten voor in rekening gebracht worden. Heeft u nog vragen of wilt u uw fauteuil komen bekijken? Geen probleem. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 06 – 81144695 of 035 – 7513098

Contact aanvragen

Heeft u interesse, vragen, of opmerkingen over onze oorfauteuils? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We reageren doorgaans binnen 48 uur.