035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Stoel met oren op maat

Stoel met oren op maat

Opzoek naar stoel met oren op maat? Dan zit u hier aan het juiste adres. Wij maken namelijk alles op maat.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stoel met oren op maat

Opzoek naar een stoel met oren op maat? Dan is deze stoel echt wat voor u want de stoel heeft een schitterende uitstraling. Door haar capitons in de rug komt door oorfauteuil tot haar recht. De stoel met oren op maat zal schitterend staan in uw inrichting.

Als u opzoek bent naar een eye-cathcer, hoeft u niet verder te zoeken. De stoel met oren zal ongelooflijk veel bekijks krijgen. Deze stoel met oren op maat is daarom ook één van de populairste fauteuils uit ons assortiment.

Details Stoel met oren op

Bij ons gaat alles om kwaliteit en tevredenheid van de klant. Daarom bieden wij u de mogelijkheid alle maten zelf te kunnen kiezen en niet alleen dat. Wij hebben namelijk een assortiment van vele stoffen en verschillende kleuren. Zo kunt u de voor u perfecte meubels samenstellen! U heeft wel een keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen.

Dit is een ruimt assortiment van stoffen. We begrijpen dat het moeilijk zo 1,2,3 een stof te kiezen. Daarom adviseren we u om even langs te komen bij ons in de showroom. Dan kunnen we u persoonlijk helpen met u keuze en kunnen we gelijk u vragen beantwoorden. Doe dit wel graag op afspraak.

Levertijd stoel met oren

De levertijd verschilt per meubelstuk dus die kunnen wij u helaas nog niet geven. Echter is het mogelijk om een spoedbestelling te doen. In dat geval kunnen wij uw stoel met oren op maat al binnen 4 weken leveren! Bent u benieuwd geraakt? En heeft u vragen omtrent prijzen, stoffen, opties of totaal iets anders? Neem dan vooral contact met ons op! Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken.
Dat kan op: 035 751 3098

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.