035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl

Riviera Maison stijl Fauteuil Barbara

Een prachtige fauteuil in de Riviera Maison stijl. Deze fauteuil kan ook als bankstel vervaardigd worden. Hierdoor kunt u een bankstel en fauteuil van hetzelfde model hebben. Meer >>
V.a. €645,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Soort model

Prijs

Maat

4 zits Bankstel €1295,- 250 cm breed, 200 cm zit
3 zits Bankstel €1145,- 212 cm breed, 162 cm zit
2 zits Bankstel € 895,- 172 cm breed, 122 cm zit
Loveseat € 745,- 130 cm breed, 80 cm zit
Fauteuils € 645,- 112 cm breed, 60 cm zit

Riviera Maison stijl Fauteuil Barbara

Bent u opzoek een een prachtige landelijke fauteuil in de Riviera Maison stijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk prachtige landelijke Fauteuils die op maat gemaakt kunnen worden. Zo heeft u de keuze uit wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen! Deze fauteuil is daarnaast van een ongekende kwaliteit en heeft een prachtige uitstraling. Dit te samen maakt dit tot een echt top meubelstuk.

Een Riviera Maison stijl fauteuil voor een scherpe prijs? Dat is precies wat wij u willen bieden. Wij willen altijd de beste meubelstukken voor de scherpste prijs aanbieden en daar zijn wij naar ons idee bij deze schitterende fauteuil ook weer in geslaagd.

Riviera Maison stijl Fauteuil Barbara als bankstel?

De Riviera Maison stijl fauteuil is een stoel uit onze eigen collectie. Zo is het ook mogelijk om dit model fauteuil in een maatwerk bankstel te leveren. Het mooie hiervan is dat u de fauteuils en het bankstel exact op elkaar kunt laten aansluiten aangezien het beide hetzelfde model is! Bent u nu benieuwd naar het Bankstel Barbara? Klik dan hier.

Levertijd Riviera Maison stijl Fauteuil Barbara

De gemiddelde levertijd van het Riviera Maison stijl Fauteuil Barbara is gemiddeld 6 tot 8 weken. Bent u nou benieuwd naar een specifiekere levertijd of heeft u wellicht anderen vragen? Neem dan contact met ons op!Bel naar: 035 – 75 13 098 of 06-811 44 695 (ma-zat 8-22)

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.