035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Rieten Oorfauteuil Yvette

Rieten Oorfauteuil Yvette

Yvette is een oorfauteuil in deels stof en deels koboo uitvoering. Altijd een zachte zitting door de kussens in het rug- en zitoppervlak. Yvette heeft een vrij rustige uitstraling. Meer >>
Vanaf €299,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

 

Type Oorfauteuil

Prijs

Maat

1-zits oorfauteuil€ 299,-Hoogte: 105 cm, zithoogte: 42 cm
Totale breedte: 71 cm, totale diepte: 82 cm
Hoogte armleuning: 64 cm

Oorfauteuil Yvette

Oorfauteuil Yvette is een exclusieve uitvoering, zowel het zitvlak als het rugkussen is in stof uitvoering. De armleuningen en de rest van de oorfauteuil zijn echter van koboo.
Dit model geeft in veel interieurs een rustige uitstraling  door zijn onopvallende kleuren en heeft een heerlijke zitting door zijn kussens. In dit model zijn in het rugkussen al knopen aangebracht.

Hockers

Een hocker is bedoelt als extra ondersteuning van de voeten. Deze is verkrijgbaar in dezelfde afwerking als de stoel, deels koboo met bijpassend kussen. Zeer goed te gebruiken als longchair in plaats van een compleet longchair oorfauteuil. U heeft zelf de keuze waar u het wilt neerzetten of het eventueel te gebruiken als bijzettafel. Daarnaast hebben wij verschillende soorten hockers in ons assortiment met diverse kleuren.

Snelle levering

Wij van oorfauteuil staan naast onze uitgebreide service en persoonlijk advies garant voor een snelle levering. Uw oorfauteuil wordt helemaal zit klaar bij u thuis afgeleverd binnen 6-8 weken. Mocht u een spoedbestelling willen plaatsen dan is dat ook mogelijk. De levertijd wordt dan verkort tot 4 weken.

U heeft nog vragen, wilt een staaltje stof van ons ontvangen of een afspraak maken om uw oorfauteuil te komen bekijken? Neem dan contact op via het contact formulier of bel: 06 811 44695

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte.Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.