035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Relax fauteuil kopen

Relax fauteuil kopen

Wilt u een relax fauteuil kopen? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. WIj maken namelijk alles op maat en in en in de kleur en sotf die u voor ogen heeft. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Relax fauteuil kopen

Wilt u een relax fauteuil kopen. Deze relax fauteuil heeft mooi design, en ziet er prachtig . Het is een erg nette maar ook een ruige stoel. Deze relax fauteuil past erg goed in een moderne huisstijl.
De Fauteuil ziet er uit als een echte lounge stoel. Dit is de fauteuil echter ook ! Door haar schuin aflopende zitting, zorgt de fauteuil er voor dat u een relaxt zit genot krijgt.

Deze stoel kunt u goed combineren in een landelijke,moderne en design huisstijl. Een mooie fauteuil voor in een mooi landelijke- moderne woonkamer. U creƫert een prachtige look, wanneer u twee van deze design fauteuils naast elkaar plaatst.

Details relax fauteuil kopen

De relax fauteuil is verkrijgbaar in meerde kleuren en stoffen. Wij bieden u een ruim assortiment stoffen en kleuren aan. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de juiste kleur en stof er voor u tussen zit. U heeft wel een keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen.

De Fauteuil design stijl is voorzien van een stevige zitting. De zitting zorgt voor een comfortabele zitting. Uiteraard zijn de stoffen en kleuren bij ons in de showroom te bekijken. Neem hier voor contact met ons op.

Levertijd van de fauteuil

De fauteuil is doorgaans in 6-8 weken leverbaar, na bestelling. Dit is overigens wel afhankelijk van de gekozen stof. Omdat deze stoel in een aantal stoffen te bestellen is, kunnen wij de levertijd pas communiceren nadat wij weten welke stof u heeft gekozen

Als u nog vragen heeft, en u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken?
Geen probleem! Bel naar: 06-811 44695 of 035-7513098

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.