035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Relax fauteuil Sophie

Relax fauteuil Sophie

Deze Fauteuil is zeer eigentijds en heeft ook een oogstrelende uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier. Meer >>
Vanaf €249,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Relax fauteuil Sophie

Relax fauteuil Sophie heeft mooi design, en ziet er prachtig uit . Deze relax fauteuil heeft een strakke uitstraling waardoor het goed in een moderne maar ook klassieke huisstijl past.
De stoel zit erg comfortabel door de lekker zitkussen en strakke rugleuning.

Zoals u kunt zien is alles mooi strak afgewerkt. En is het een landelijke stoel. De poten van de stoel maken de stoel helemaal compleet.
Deze stoel kunt u goed combineren in een landelijke huisstijl. Een mooie stoel voor in een mooi landelijke- moderne woonkamer en Klassieke woonkamer. De stoel zal de eyecatcher in uw woonruimte zijn.

Type fauteuil

Prijs

Maat

1-zits oorfauteuil € 249,- Hoogte: 80 cm,
totale breedte: 84 cm,
totale diepte: 54 cm

Fauteuil Sophie is verkrijgbaar in de volgende stoffen:

Shadow Astoria Cambridge Village
Board Levante Santos Claydon
Break Murcia Tennessee

 

Levertijd fauteuil

De stoel is doorgaans in 6-8 weken bestelbaar. Dit is overigens wel afhankelijk van de gekozen stof. Omdat deze stoel in een aantal stoffen te bestellen is, kunnen wij de levertijd pas communiceren nadat wij weten welke stof u heeft gekozen

Als u nog vragen heeft, en u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken?

Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.