035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Landelijke Fauteuil Dante

Landelijke Fauteuil Dante

Een prachtige landelijke fauteuil. Dit unieke meubelstuk hoor toch ook bij u thuis te schitteren? Klik hier voor alle informatie. Meer >>
Vanaf €329,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Fauteuil Dante

Fauteuil dante heeft mooi design, en ziet er uit als een   relax stoel, en ziet er ook nog eens strak uit ter gelijke tijd. Wat een erg mooie combinatie is. Zoals u kunt zien is alles mooi strak afgewerkt. En is het  een landelijke stoel. De poten van de stoel maken de stoel helemaal compleet.

Deze stoel kunt u goed combineren in een landelijke  huisstijl. Een mooie stoel voor in een mooi landelijke- moderne woonkamer. De  stoel zal de eyecatcher in uw woonruimte zijn.

Type fauteuil

Prijs

Maat

1-zits oorfauteuil€ 329,-Hoogte: 94 cm,
breedte 74 cm,
diepte: 80 cm.
Zitting:
hoogte: 48 cm,
diepte: 56 cm,
breedte: 50 cm.

 

Fauteuil Dante is  verkrijgbaar in de volgende stoffen:

ShadowAstoriaCambridgeVillage
BoardLevanteSantosClaydon
BreakMurciaTennessee

 

Levertijd Oorfauteuil

De stoel is doorgaans in 6-8 weken bestelbaar. Dit is  overigens wel afhankelijk van de gekozen stof. Omdat deze stoel in een aantal stoffen te bestellen is, kunnen wij  de levertijd pas communiceren nadat wij weten welke stof u heeft gekozen

Als u nog vragen heeft, en u wilt een staaltje stof ontvangen of een  afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken?

Geen probleem! Bel naar: 06 811  44695.

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte.Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.