035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Moderne Fauteuil Point

Moderne Fauteuil Point

Een moderne en luxe fauteuil voor een zeer scherpe prijs! Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier. Meer >>
Vanaf €289,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Moderne fauteuil Point

De moderne fauteuil Point heeft mooi design, en ziet er prachtig uit  . De stoel heeft een strakke uitstraling met een dikke rug kussen voor een  relaxte uitstraling. De rug kussen zit echter los van de leuning. Dit geeft een landelijke uitstraling.
Zoals u kunt zien is de moderne fauteuil strak afgewerkt. En is  het een landelijke stoel. De poten van de stoel maken de stoel helemaal compleet.

Deze stoel kunt u goed combineren in een landelijke  huisstijl. Een mooie stoel voor in een mooi landelijke- moderne woonkamer. De  stoel zal de eyecatcher in uw woonruimte zijn.

Type fauteuil

Prijs

Maat

1-zits oorfauteuil € 289,- Hoogte: 87 cm,
breedte 75 cm,
diepte: 80 cm.Zitting:
hoogte: 48 cm,
diepte: 50 cm
breedte: 46 cm

Fauteuil Point is  verkrijgbaar in de volgende stoffen:

Shadow Astoria Cambridge Village
Board Levante Santos Claydon
Break Murcia Tennessee

 

Levertijd moderne fauteuil

De stoel is doorgaans in 6-8 weken bestelbaar. Dit is  overigens wel afhankelijk van de ekozen stof. Omdat deze stoel in een aantal stoffen te bestellen is, kunnen wij  de levertijd pas communiceren nadat wij weten welke stof u heeft gekozen

Als u nog vragen heeft, en u wilt een staaltje stof ontvangen of een  afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken?Geen probleem! Bel naar: 06 811  44695 of 035-7513098

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.