035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Luxe Oorfauteuil Bram op maat

Luxe Oorfauteuil Bram op maat

Luxe Oorfauteuil Bram op maat. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe Oorfauteuil Bram op maat

Deze prachtige oorfauteuil heeft een zeer luxe uitstraling. Dit komt mede door ons grote assortiment in stoffen met verschillende skai en velours stoffen waarin wij de fauteuil kunnen stofferen. Dit fauteuil zal een echte eye-catcher zijn in uw woonkamer! Dit zult u alleen maar als positief kunnen opvangen waardoor u trots bent op uw meubelstuk.

Van katoen stoffen tot velours tot krokodillenleer. Wij fabriceren de fauteuil helemaal naar uw wens. Wij fabriceren hem helemaal zelf, een Nederlands fabricaat product.
Ook hebben wij nog andere fauteuils neemt u hier ook eens een kijkje mocht deze fauteuil toch niet in uw stijl passen.

Benieuwd naar onze andere meubels die wij kunnen fabriceren en leveren neem dan eens een kijkje op BankStyle of Landelijkinrichten

Details luxe Oorfauteuil Bram op maat

Omdat wij maatwerk leveren kunt u natuurlijk de fauteuil helemaal naar eigen wens laten maken. Wilt u de fauteuil breder hebben dan is dat mogelijk! Wilt u de fauteuil met smalle armleuningen? Dan is dit ook mogelijk! Wilt u de fauteuil wat dieper hebben? Ook dit is mogelijk binnen ons maatwerk assortiment. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden binnen dit assortiment. Daarom raden wij altijd aan om een afspraak te maken in onze showroom om dit alles door te spreken.

Levering luxe Oorfauteuil Bram op maat

De gemiddelde levertijd van de Luxe Oorfauteuil Bram op maat is zo’n 6 tot 8 weken. Is er spoed geboden? Dan kunnen wij een spoedbestelling voor u opmaken. tegen een lage vergoeding heeft u dan de oorfauteuil dan al binnen 4 weken in huis. Dus twijfel niet en neem contact op met ons om de mogelijkheden door te nemen omtrent de fauteuil. U kunt het contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 035 – 75 13 098