035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Lifestyle Fauteuil in landelijke stijl Rianne

Lifestyle Fauteuil in landelijke stijl Rianne

Een sierlijke fauteuil met een stijlvolle en klassieke uitstraling. Deze fauteuil is in vele kleuren en stoffen te verkrijgen. Klik hier. Meer >>
V.a. €719,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Lifestyle Fauteuil in landelijke stijl Rianne

Fauteuil Rianne is een prachtig afgewerkte fauteuil die in elke huiskamer past. Deze prachtige symbolen in de stof kunt u mooi vinden of niet, als u dat niet vindt dan is dat geen probleem! U kunt ook uit andere stoffen kiezen! (lees details fauteuil Rianne)

Heerlijk na een lange dag werken uitrusten in deze extreem comfortabele fauteuil dit omdat er een dik zitvlak kussen zit die voor puur genot zal zorgen! waarom blijven twijfelen als u eigenlijk al weet dat dit DE fauteuil is voor u

Details Lifestyle Fauteuil in landelijke stijl Rianne

Zoals eerder al een beetje verteld hebben wij een heel breed assortiment bestaand uit vele verschillende stoffen en verschillende kleuren! wij begrijpen dat het lastig is voor u om uit zo’n groot assortiment te moeten kiezen dus daarom adviseren wij altijd eventjes langs te komen bij ons of in ieder geval even contact op te nemen met ons.

Afmetingen:

Hoogte 105 cm
Breedte 80 cm
Diepte 91 cm

Levertijd Lifestyle Fauteuil in landelijke stijl Rianne

Vanwege ons grote assortiment kunnen wij helaas niet alles op voorraad hebben en kunnen u daarom geen vaste leverdatum geven maar de gemiddelde lever tijd is 6-8 weken. In geval van spoed is het mogelijk een spoed bestelling te plaatsen, hiervoor kunnen echter wel extra kosten voor in rekening gebracht worden.

Informatie aanvragen oorfauteuils

Heeft u vragen over onze oorfauteuils, wilt u graag advies hebben over een bepaalde stof/kleur, of heeft u een heel andere vraag? Dan kunt u informatie bij ons aanvragen via het onderstaande formulier.