035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Leren Oorfauteuil Zoë

Leren Oorfauteuil Zoë

Leren oorfauteuil die opvalt in uw interieur, vooral wanneer u gebruik maakt van het tweezijdige kussen. Past uitstekend in een klassiek Engelse inrichting. Meer >>
Vanaf €975,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

 

Type Oorfauteuil

Prijs

Maat

Leren oorfauteuil € 975,- Hoogte: 73 cm, zithoogte: 47 cm
Totale breedte: 68 cm, totale diepte: 69 cm
Hoogte armleuning: 61 cm

Oorfauteuil Zoë

Met oorfauteuil Zoë haalt u een mooi meubel in huis. Door haar strakke design en leren bekleding is ze eenvoudig in uw interieur op te nemen. Haar klassiek Engelse uitstraling zorgt voor rust en is erg stijlvol. Comfortabel zitten is daarnaast erg belangrijk voor onze klant. Wilt u de maten laten aanpassen dan is dat mogelijk. Bij ons kunt u ook het materiaal testen, voelen en vergelijken met elkaar.

Maatwerk

Oorfauteuil.nl biedt u de mogelijkheid om uw oorfauteuil in de door u gekozen maten op de cm nauwkeurig te laten maken. U kunt daarnaast het matriaal en de vulling zelf uitkiezen zodat u comfortabel zit. Wij nodigen u graag uit om een keer de oorfauteuil te komen bekijken. Heeft u geen tijd of woont u te ver? Dan sturen wij u gratis stofstalen toe. Zodat u een duidelijke impressie kan krijgen van de stof. Wilt u een afspraak maken dan kunt u dat doen via het contact formulier of door te bellen.

Levertijd Oorfauteuil

De levertijd van model Zoë is 6-8 weken. Spoedbestellingen zijn ook mogelijk. In dat geval wordt de levertijd verkort naar 4 weken.

Heeft u nog vragen, wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw oorfauteuil te komen bekijken? Bel naar: 06 811 44695

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.