035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Leren clubfauteuil

Leren clubfauteuil

Prachtige leren clubfauteuil. in verschillende stoffen te fabriceren. Met een luxe uitstraling.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Leren clubfauteuil

Deze prachtige leren clubfauteuil leer heeft een zeer luxe uitstraling. Dit komt mede door ons grote assortiment in stoffen met verschillende skai en velours stoffen waarin wij de fauteuil kunnen stofferen. Dit fauteuil zal een echte eyecatcher zijn in uw woonkamer! Dit zult u alleen maar als positief kunnen opvangen waardoor u trots bent op uw meubelstuk.

Van katoen stoffen tot velours tot krokodillenleer. Wij fabriceren de fauteuil helemaal naar uw wens. Wij fabriceren hem helemaal zelf, een Nederlands fabricaat product.
Ook hebben wij nog andere fauteuils neemt u hier ook eens een kijkje mocht deze fauteuil toch niet in uw stijl passen. Benieuwd naar onze andere meubels die wij kunnen fabriceren en leveren neem dan eens een kijkje op Bankstyle of Landelijkinrichten.

Details leren clubfauteuil

Omdat wij maatwerk leveren kunt u natuurlijk de fauteuil helemaal naar eigen wens laten maken. Wilt u de fauteuil breder hebben dan is dat mogelijk! Wilt u de fauteuil met smalle armleuningen? Dan is dit ook mogelijk! Wilt u de fauteuil wat dieper hebben? Ook dit is mogelijk binnen ons maatwerk assortiment. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden binnen dit assortiment. Daarom raden wij altijd aan om een afspraak te maken in onze showroom om dit alles door te spreken.

Levertijden leren clubfauteuil

De gemiddelde levertijd van de leren clubfauteuil is zo’n 6 tot 8 weken. Is er spoed geboden? Dan kunnen wij een spoedbestelling voor u opmaken. Tegen een lage vergoeding heeft u dan de oorfauteuil dan al binnen 4 weken in huis.

Dus twijfel niet en neem contact op met ons om de mogelijkheden door te nemen omtrent de fauteuil. U kunt het contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 06- 811 446 95 / 035-7513098

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte.Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.