035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Landelijke stijl fauteuil Ingeborg

Landelijke stijl fauteuil Ingeborg

Een prachtige landelijke fauteuil voor een zeer scherpe prijs! Benieuwd naar de mogelijkheden van deze fauteuil? Klik dan hier. Meer >>
V.a. €575,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Soort model

Prijs

Maat

4 zits Bankstel € 995,- 275 cm breed
3 zits Bankstel € 895,- 235 cm breed
2 zits Bankstel € 715,- 195 cm breed
1,5 zits Loveseat € 625,- 140 cm breed
1 zits Fauteuil € 575,- 110 cm breed

Landelijke stijl fauteuil Ingeborg

Deze prachtige landelijke stijl fauteuil is een van de pronkstukken uit ons assortiment. Deze prachtige fauteuil staat bekend om zijn heerlijke zitting en comfort. Dit is een fauteuil waar u heerlijk in kunt wegzakken!

De fauteuil behoort binnen de landelijke stijl maar kan ook prima binnen anderen interieurstijlen gehanteerd worden. Waarom? Omdat deze schitterende fauteuil bij ons te verkrijgen is in wel 150 verschillende stoffen en 900 verschillende kleuren! Hierdoor kunt u de fauteuil er exact uit laten zien als u zelf graag wilt!

Deze fauteuil heeft echter niet alleen een heerlijke zitting. Daarnaast is deze fauteuil ook nog eens van een ongekende kwaliteit. Ons streven is om de beste kwaliteit aan u te kunnen aanbieden voor de scherpste prijs! En daar zijn wij bij deze prachtige fauteuil dan ook zeker in geslaagd naar ons inziens.

Landelijke stijl fauteuil Ingeborg als bankstel?

Naast het feit dat u deze fauteuil op maat kunt laten maken in een gigantische hoeveelheid aan verschillende kleuren en stoffen. Kunt u deze fauteuil ook als bankstel laten vervaardigen. Hierdoor kunt u een oogstrelende set van fauteuils en een bankstel creeeren binnen hetzelfde model. Over op elkaar aan laten sluiten gesproken. Bent u benieuwd hoe dit bankstel eruit ziet? Klik dan hier.

Levertijd Landelijke stijl fauteuil Ingeborg

De gemiddelde levertijd bedraagt 6 tot 8. Omdat uw fauteuil in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.