035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Landelijke lifestyle Fauteuil Espanola

Landelijke lifestyle Fauteuil Espanola

Fauteuil Espanola is een prachtige luxe maar ook zeer stijlvolle fauteuil die onmisbaar is in uw huiskamer! Bekijk hier alle specificaties! Meer >>
V.a. €619,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke lifestyle Fauteuil Espanola

Fauteuil Espanola is een prachtige luxe maar ook zeer stijlvolle fauteuil die onmisbaar is in uw huiskamer! Luxe, stijlvol, klasse comfort, noem het maar op en deze fauteuil heeft het!

In bijna elk huis is er wel 1 stoel/fauteuil waar iedereen wel in wilt zitten. Als u deze stoel in huis haalt, wordt dat deze. Lekker ontspannen naar de tv kijken of met de familie een kopje koffie drinken. Het kan allemaal in deze fauteuil!

Details Landelijke lifestyle Fauteuil Espanola

Zoals u bij ons gewend bent wordt alles precies op maat geleverd zoals u dat wenst, met keuze uit vele verschillende stoffen en verschillende kleuren durven wij te zeggen dat wij voor u uw droom meubels kunnen maken! dit met een goeie kwaliteit en een zeer voordelige prijs! wat wilt u nog meer?

Afmetingen:

Hoogte 95
Breedte 80
Diepte 80
Armhoogte 64
Zithoogte 46
Zitbreedte 48
Zitdiepte 54

Levertijd Landelijke lifestyle Fauteuil Espanola

De levertijd van onze meubels kunnen wij helaas niet geven omdat het verschilt per meubelstuk hoe lang het duurt om deze te produceren. Echter is het mogelijk om een spoedbestelling te doen. In dat geval kunnen wij uw bank al binnen 4 weken leveren! Bent u benieuwd geraakt? En heeft u vragen omtrent prijzen, stoffen, opties of totaal iets anders? Neem dan vooral contact met ons op! Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

Informatie aanvragen oorfauteuils

Heeft u vragen over onze oorfauteuils, wilt u graag advies hebben over een bepaalde stof/kleur, of heeft u een heel andere vraag? Dan kunt u informatie bij ons aanvragen via het onderstaande formulier.