035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Landelijke gecapitonneerde fauteuil Havana

Landelijke gecapitonneerde fauteuil Havana

Deze gecapitonneerde fauteuil wilt u toch ook thuis hebben staan? Lees hier waarom Meer >>
V.a. €649,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke gecapitonneerde fauteuil Havana

Deze schitterende fauteuil behoort tot de top uit ons assortiment. Mede door de gecapitonneerde rug van de landelijke gecapitonneerde fauteuil heeft deze fauteuil een zeer luxe uitstraling dat straalt direct af op de ruimte waarin u deze fauteuil plaatst.

De landelijke gecapitonneerde fauteuil heeft schitterende Queen-ann poten en ook dit draagt bij aan de luxe uitstraling van de fauteuil. Dit allen te samen maakt dit tot een product met een oogstrelende uitstraling en een prachtige kwaliteit.

Details Landelijke gecapitonneerde fauteuil Havana

De kwaliteit van deze landelijke gecapitonneerde fauteuil staat buiten kuif u kunt er jarenlang met plezier gebruik van maken. U kunt zelf de stof en kleur kiezen uit een groot assortiment van meubelstoffen. De kleur die u zoekt is bij ons dan ook altijd te vinden!

Naast ons assortiment van prachtige fauteuils hebben wij ook schitterende eetkamerstoelen die perfect te combineren zijn met de landelijke fauteuils. Bekijk hier onze eetkamerstoelen.

Afmetingen:

Hoogte95 cm
Breedte80 cm
Diepte95 cm
Armhoogte62 cm
Zithoogte46 cm
Zitbreedte48 cm
Zitdiepte59 cm

 

Levertijd Landelijke gecapitonneerde fauteuil Havana

De levertijd van de fauteuil Havana is verschillend. Dit omdat het een product is dat in vele stoffen en kleuren geleverd kan worden. Wenst u een acute levertijd te ontvangen? Of heeft u anderen vragen neem dan even contact met ons op.

Informatie aanvragen oorfauteuils

Heeft u vragen over onze oorfauteuils, wilt u graag advies hebben over een bepaalde stof/kleur, of heeft u een heel andere vraag? Dan kunt u informatie bij ons aanvragen via het onderstaande formulier.