035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl

Landelijke fauteuil Marylin

Prachtige landelijke fauteuil die ook als bankstel vervaardigd kan worden. U heeft de mogelijkheid om een prachtige set samen te stellen. Meer >>
V.a. €645,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Soort model

Prijs

Maat

4 zits Bankstel €1245,- 255 cm breed
3 zits Bankstel €1095,- 215 cm breed
2 zits Bankstel € 945,- 175 cm breed
1,5 zits Loveseat € 745,- 135 cm breed
1 zits Fauteuils € 645,- 115 cm breed

Landelijke fauteuil Marylin

Deze fauteuil behoort tot de beste fauteuils uit ons assortiment! De fauteuil heeft een uitstraling waar je u tegen zegt en voor de kwaliteit geld exact hetzelfde! Beide staan buiten kuif bij deze fauteuil.

Daarnaast is ook deze landelijke fauteuil te vervaardigen in wel 150 verschillende stoffen en tot wel 900 verschillende kleuren. U weet bij ons dus altijd zeker dat wij de fauteuil in de kleur en stof kunnen leveren waar u naar opzoek bent.

De fauteuil past prachtig binnen een landelijke inrichting. Echter door het strakke ontwerp en de mogelijkheid tot het plaatsen van knopen in de rug maakt het dat deze fauteuil ook prima te plaatsen is binnen een wat modernere inrichting. Het feit dat de fauteuil in zoveel stoffen te verkrijgen maakt dit alleen nog maar makkelijker.

Landelijke fauteuil Marylin als bankstel?

Naast dat u deze prachtige fauteuil op maat kunt creëren bij ons is het ook mogelijk om dit model als bankstel te laten fabriceren. Hierdoor kunt u een fauteuil en bankstel uit exact hetzelfde model plaatsen bij u thuis. Hierdoor kunt u het prachtige op elkaar laten aansluiten. Ook het bankstel is natuurlijk in 150 verschillende stoffen en 900 verschillende kleuren te vervaardigen. Bent u benieuwd naar dit bankstel? Klik dan hier.

Levertijd Landelijke fauteuil Marylin

Een normale order duurt gemiddeld 6 tot 8 weken. U kunt uw landelijke fauteuil echter al met 4 weken in huis hebben. D.m.v. een spoedbestelling! Heeft u nog vragen? u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 – 75 13 098 of 06-811 44 695 (ma-zat 8-22)

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.