035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Landelijke fauteuil Leandra gecapitonneerd

Landelijke fauteuil Leandra gecapitonneerd

Deze prachtig gecapitonneerde fateuil is een van onze "top" fauteuils in de collectie. Een schitterende fauteuil! Klik hier voor alle informatie. Meer >>
V.a. €799,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Fauteuil Leandra

Deze prachtig gecapitonneerde fateuil is een van onze “top” fauteuils in de collectie. Deze queen ann poten en een klassieke uitstraling maken deze landelijke fauteuil een must have voor u!

Ziet u m al in uw huiskamer staan? bent u er al over na aan het denken wiens “plekje” het gaat worden? Rustig onderuit naar de tv kijken en uitrusten van de zware dag die u heeft gehad, gezellig met de familie een kopje koffie. Fauteuil Leandra is geschikt voor elk moment! twijfel niet langer en neem snel contact op met ons!

afmetingen:

Hoogte 96 cm
Breedte 80 cm
Diepte 88 cm
Armhoogte 68 cm
Zithoogte 50 cm
Zitbreedte 49 cm
Zitdiepte 53 cm

Details fauteuil Leandra

Bij bankstyle zijn er 2 dingen die wij heel belangrijk vinden. Kwaliteit en klanttevredenheid, daarom bieden wij u de keuze uit vele verschillende stoffen en verschillende kleuren. Alles uiteraard van hoge kwaliteit! Heeft u moeite met een keuze maken of heeft u nog een vragen? Neem gerust contact op met ons en dan helpen wij u verder!

Levertijd fauteuil Leandra

De levertijd verschilt per meubelstuk dus daarom kunnen wij die u nog niet geven. Wilt u uw meubelstuk eerder in huis? In dat geval kunnen wij uw fauteuil al binnen 4 weken leveren! Bent u benieuwd geraakt? En heeft u vragen omtrent prijzen, stoffen, opties of totaal iets anders? Neem dan vooral contact met ons op! Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

 

Informatie aanvragen oorfauteuils

Heeft u vragen over onze oorfauteuils, wilt u graag advies hebben over een bepaalde stof/kleur, of heeft u een heel andere vraag? Dan kunt u informatie bij ons aanvragen via het onderstaande formulier.