035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Landelijke Barok fauteuil

Landelijke Barok fauteuil

Deze landelijke barok fauteuil ziet er bijna uit als een kunstwerk. De passie van de meubelmaker spat er vanaf! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke Barok fauteuil

Landelijke Barok fauteuil vind je bij Oorfauteuil.nl. Bent u iemand die van kunst houdt, dan is de landelijke Barok fauteuil in de Rococo stijl (Europese periodestijl in de beeldende kunst) echt een must have product voor u.
De Rococo barok koningstroon is een echte eye catcher in uw woonruimte. Dit prachtige exemplaar is goed te combineren met de landelijke stijl.

Details Landelijke Barok koningstroon

De landelijke Barok fauteuil, Koningstroon is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Goud -Bordeaux rood en zilver- turquise.
De poten van de Koningstroon zijn gebogen, dit geeft een stijlvolle look.
De landelijke barok fauteuil is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. De landelijke barok fauteuil word met de hand gemaakt. Dit maakt de landelijke barok fauteuil erg uniek.
Het frame van de landelijke barok fauteuil is goud of zilver kleurig, dit geeft een luxe uitstraling.

Afmetingen Koningstroon Barok
Totale hoogte:
Breedte: 84 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 118 cm
Armhoogte: 67 cm

Levertijd Barok Koningstroon

Wilt u meer informatie ontvangen over de levertijd van de Barok Koningstroon, neem dan contact met ons op. Wij zijn uiteraard ook bereikbaar per telefoon, ons telefoonnummer: 035 – 7513098 of 06 – 81144695

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte.Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.