035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Landelijk gecapitonneerde oorstoel

Landelijk gecapitonneerde oorstoel

Luxe oorfauteuil in eetmakerstoel uitvoering met vastgenaaide knopen aan de rugleuning. Meer >>
Vanaf €219,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

 

Type Oorfauteuil

Prijs

Maat

Eetkamerstoel€ 219,-Hoogte: 96 cm, zithoogte: 52 cm
totale breedte: 67 cm,  totale diepte: 63 cm
Hoogte armleuning: 67 cm

Landelijk gecapitonneerde oorstoel

De landelijk gecapitonneerde oorstoel is een prachtig meubelstuk. De landelijk gecapitonneerde oorstoel kan ook goed gebruikt worden als eetstoel / eetkamerstoel. De landelijk gecapitonneerde oorstoel zal de eye cathcer in uw woonruimte zijn.

Daarnaast kunt u uit meerdere kleuren en stoffen kiezen waardoor u uw interieur zelf nog meer kunt aankleden.

Details landelijk gecapitonneerde oorstoel

Oorfauteuil emma is verkrijgbaar in meerdere kleuren en stofsoorten. Oorfauteuil emma is te geschikt als een eetkamerstoel maar kan ook gebruikt worden als bureaustoel. Door de klassiek Engelse uitstraling van de stoel is ze te vergelijken met een zetel of kroon. U zit comfortabel in deze stoel door de juiste vulling en afmetingen die u zelf kunt aangeven en proberen bij ons in de showroom. Ook sturen wij u graag een stukje stofstaal toe zodat u de stof zelf goed kunt beoordelen en gelijk kunt kijken of het goed in uw interieur past.

Oorfauteuil Emma is ook beschikbaar als zonder dat deze gecapitonneerd is. Deze is zonder de ingelegde knopen en is goedkoper in prijs. Kijk hier voor meer informatie

Emma gecapitonneerd is verkrijgbaar in de volgende stoffen:

Monet
Sevilla

Levertijd landelijke oorstoel

De levertijd van oorfauteuil Emma bedraagt 6-8 weken. Dit is afhankelijk van de gekozen stoffen en eventueel aangepaste maten. De levertijd is daarom pas te communiceren wanneer de juiste stof gekozen is.

U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw oorfauteuil te komen bezichtigen? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte.Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.