035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Koninklijke fauteuil Opal

Koninklijke fauteuil Opal

zoekt u een fauteuil met een koninklijke stijl? klik dan hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Koninklijke fauteuil Opal

Deze prachtige Koninklijke fauteuil Opal is met zijn klassieke look zeer geliefd onder de liefhebbers van het koninklijk design, de koninklijke fauteuil Opal heeft eigenlijk elk kenmerk dat hoort bij een fauteuil, zoals de gekrulde armleuningen, gecapitonneerde rugleuning, queen ann poten en natuurlijk de oortjes aan de zijkant van de rugleuning die de look hellemaal compleet maken

Wist u dat wij niet alleen (oor)fauteuils verkopen maar nog veel meer! denk aan bankstellen, eetkamerbanken, hockers en nog meer! neem snel een kijkje op een van onze andere sites om uw setjes 100% compleet te maken!

Details Koninklijke fauteuil Opal

Wij bieden al onze klanten de keuze uit heel erg veel stoffen en kleuren van de stof! want wij vinden het belangrijk dat onze klanten allemaal tevreden/blij zijn met hun product. Daarom adviseren wij u contact met ons op te nemen bij vragen of onduidelijkheden.

Levertijd Koninklijke fauteuil Opal

Vanwege ons grote assortiment want wij onze klanten bieden kunnen wij helaas niet alles op voorraad hebben. Hierdoor is de gemiddelde levertijd tussen de 6 en de 8 weken. Heeft het spoed? Het is mogelijk om tegen een betaling een spoedbestelling bij ons te plaatsen, u heeft dan uw product met ongeveer 4 weken in huis!

Contact aanvragen

Heeft u interesse, vragen, of opmerkingen over onze oorfauteuils? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We reageren doorgaans binnen 48 uur.