035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl

Kleine gecapitonneerde hocker

Een prachtige gecapitonneerde hocker die perfect past bij een gecapitonneerde oorfauteuil? This is the one! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Kleine gecapitonneerde hocker

U bent opzoek naar een hocker die uitstraling heeft? En die u exact kunt laten aansluiten op uw oorfauteuil? Dan hebben wij de hocker voor u gevonden. Deze hocker kan namelijk op maat vervaardigd worden waardoor u hem in exact dezelfde stof en kleur kunt laten fabriceren als uw fauteuil(s). Hierdoor kunt u een prachtig matchende set laten fabriceren. De hocker in combinatie met de oorfauteuils is een aanzicht waar je u tegen zegt. Een echte blik vanger. Deze kleine gecapitonneerde hocker is een meubelstuk van kwaliteit en uitstraling! Dus bent u opzoek naar een leuke manier om zitcomfort en een nieuwe look te creëren? Dan is een kleine gecapitonneerde hocker wellicht exact iets voor u.

Details Kleine gecapitonneerde hocker

Voor deze hocker heeft u een ruime keuze aan kleuren en stoffen. U kunt hierbij kiezen uit 900 verschillende kleuren daarnaast heeft u ook nog een keuze uit circa 150 stoffen. Doordat de hocker een strak design heeft wordt het ook gezien als een luxe gecapitonneerde hocker. Comfortabel op zijn best als u of uw bezoek lekker languit de benen op de hocker kan leggen.

Afmetingen:
Hoogte: 42 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 51 cm

Stoffen
De Hocker is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Hocker in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de hocker ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de Hocker in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet

Levertijd Kleine gecapitonneerde hocker

De levertijd van de kleine gecapitonneerde hocker verschilt per week. Het kan voorkomen dat de hocker nog moet worden besteld,maar het kan zijn dat deze ook voorradig is. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 06-81144695 of 035 – 7513098

Informatie aanvragen oorfauteuils

Heeft u vragen over onze oorfauteuils, wilt u graag advies hebben over een bepaalde stof/kleur, of heeft u een heel andere vraag? Dan kunt u informatie bij ons aanvragen via het onderstaande formulier.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *