035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Kleine design fauteuils

Kleine design fauteuils

Kleine design fauteuils ideaal voor elke plek in uw huis omdat die stoel zo klein is. Stoel met veel klasse. Kijk verder op onze site voor meer info. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Kleine design fauteuils

De kleine design fauteuil, heeft een speciaal maar mooi patroon aan de zijkant.
De kleine design fauteuils zal schitterend staan in uw woonruimte. De design uitstraling zorgt er voor dat de fauteuil in iedere huisstijl past.

De kleine design fauteuil is echt de mode van nu, past goed in een moderne inrichting, voor bijvoorbeeld bij de TV. Tevens kunt u de stoel ook goed gebruiken voor op kantoor en of in de lobby om een erg klas vol design te laten zien. De kleine fauteuil zal schitterend staan bij een salontafel. Uiteraard creëert u een mooi look, wanneer u twee van de kleine fauteuils naast en of tegen over elkaar zet.

Details design fauteuils

Bent u op zoek naar een kleine fauteuil met armleuningen, waarvan u zelf de maten en eventuele extra’s kunt bepalen? Daarvoor hebben wij een model in ons assortiment!
Deze is helemaal zelf samen te stellen, er is keuze uit een enorm aanbod in verschillende stoffen en kleuren! De (oor)fauteuils op maat is de ideale oplossing, wanneer u op zoek bent naar de wat specifiekere afmetingen. En dan heeft u ook nog een keuze uit 10 verschillende pootkleuren.

Levertijden kleine design fauteuils

Dit model is doorgaans in 6-8 weken leverbaar na bestelling. Dit is overigens wel afhankelijk van de
gekozen stof. Omdat deze stoel in een aantal stoffen te bestellen is, kunnen wij de levertijd pas communiceren nadat wij weten welke stof u heeft gekozen. Wilt u nou uw product al na 4 weken in huis hebben? Dat kan met een spoedorder. Hier aan zitten wel extra kosten aan verbonden.

Als u nog vragen heeft, en u wilt een gratis stof staaltje ontvangen of een afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken. Geen probleem! Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 06-81144695

Informatie aanvragen oorfauteuils

Heeft u vragen over onze oorfauteuils, wilt u graag advies hebben over een bepaalde stof/kleur, of heeft u een heel andere vraag? Dan kunt u informatie bij ons aanvragen via het onderstaande formulier.