035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Klassieke design fauteuils

Klassieke design fauteuils

deze fauteuil een zeer luxe uitstraling dat straalt direct af op de ruimte waarin u deze fauteuil plaatst. Voor meer info kijk snel verder.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Klassieke design fauteuils

Deze schitterende klassieke design fauteuils behoort tot de top uit ons assortiment. Mede door de gecapitonneerde rug van de gecapitonneerde fauteuil heeft deze fauteuil een zeer luxe uitstraling dat straalt direct af op de ruimte waarin u deze fauteuil plaatst.

Deze klassieke design fauteuil heeft schitterende Queen-ann poten en ook dit draagt bij aan de luxe uitstraling van de fauteuil. Dit allen te samen maakt dit tot een product met een oogstrelende uitstraling en een prachtige kwaliteit.

Details klassieke design fauteuils

De kwaliteit van deze klassieke design fauteuil staat buiten kuif u kunt er jarenlang met plezier gebruik van maken. U kunt zelf de stof en kleur kiezen uit een groot assortiment van meubelstoffen. De kleur die u zoekt is bij ons dan ook altijd te vinden!

Heeft u nu een mooie stof gezien op onze website en wilt u daar van een stukje stof thuis ontvangen? Dat kan! Vraag dan bij ons een gratis stofstaaltje op.  Dat versturen we graag naar u via de post.

Naast ons assortiment van prachtige fauteuils hebben wij ook schitterende eetkamerstoelen die perfect te combineren zijn met de landelijke klassieke fauteuils. Bekijk hier onze eetkamerstoelen.

Levertijd fauteuils

De levertijd verschilt per meubelstuk dus die kunnen wij u helaas nog niet geven. Echter is het mogelijk om een spoedbestelling te doen. In dat geval kunnen wij uw klassieke design fauteuil al binnen 4 weken leveren! Bent u benieuwd geraakt? En heeft u vragen omtrent prijzen, stoffen, opties of totaal iets anders? Neem dan vooral contact met ons op! Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.