035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl

Hocker met deksel

Een multifunctionele hocker! U kunt er spullen ín kwijt, u kunt er spullen óp kwijt. En ook nog eens volledig op maat! Kijk hier voor de mogelijkheden. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Hocker met deksel

Een hocker met deksel is niet alleen mooi maar ook nog eens ontzettend functioneel! U kunt er namelijk ten eerste allerlei spullen in kwijt. Denk hierbij aan speelgoed van uw kinderen of anderen spullen die u even makkelijk wilt opbergen. Daarnaast kunt u de hocker met open deksel als een bijzettafel gebruiken. Ook dat is natuurlijk handig als u op de bank zit.

Maar als u dacht dat het daar bij bleef dan heeft u het goed mis. Want u kunt de hocker met deksel ook als een verlengstuk gebruiken voor uw bankstel of fauteuil. Hierdoor kunt u helemaal lekker wegzakken in uw bankstel en het comfort nog extra vergroten.

Details Hocker met deksel

Zo hoort u het alweer. De mogelijkheden waarvoor u een dergelijke hocker met deksel zou kunnen gebruiken zijn eindeloos. Als u dan ook nog eens hoort dat wij deze hockers kunnen stofferen in wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd de door u gewenste stof of kleur in ons assortiment hebben. Dus maak een afspraak bij ons in de showroom en laat u verassen met de mogelijkheden.

Levertijd Hocker met deksel

De levertijd van de hocker met deksel is gemiddeld 6 tot 8 weken. Aangezien het een maatproduct is hebben wij enige tijd nodig om deze speciaal voor u te fabriceren. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 06-811 44 695 of 035 – 75 13 098