035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
(Her)Stofferingen

(Her)Stofferingen

Herstofferingen Heeft u een prachtige fauteuil waar u al jarenlang met plezier op zit? En is de kwaliteit van deze fauteuil nog steeds prima alleen is de stof wellicht vergaan? Dan is het wellicht interessant om deze fauteuil opnieuw ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Herstofferingen

Heeft u een prachtige fauteuil waar u al jarenlang met plezier op zit? En is de kwaliteit van deze fauteuil nog steeds prima alleen is de stof wellicht vergaan? Dan is het wellicht interessant om deze fauteuil opnieuw te laten stofferen. Wij zijn zelf een stoffeerderij en hebben jarenlange ervaring met het stofferen van meubelstukken. Wij hebben daarnaast een gigantisch assortiment aan meubelstoffen. Zo hebben wij wel 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende meubelstoffen! Wij hebben dus altijd de meubelstof die u zoekt.

Bankstellen stofferen

Wij stofferen niet alleen fauteuils maar ook anderen stoffen meubelstukken. Denk hierbij aan eetkamerstoelen, hockers en natuurlijk niet te vergeten ook bankstellen. U kunt het zo gek nog niet bedenken of wij hebben het gestoffeerd! Dus bent u nou opzoek naar een nieuwe stoffering voor u meubelstuk? Zowel vaste als losse stofferingen. Neem dan vooral contact met ons op want alles is mogelijk.

Contact aanvragen

Heeft u interesse, vragen, of opmerkingen over onze oorfauteuils? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We reageren doorgaans binnen 48 uur.