035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl

Grote gecapitonneerde hocker

Prachtige gecapitonneerde hocker op maat. Bent u opzoek naar een hocker met een luxe uitstraling? Dan is deze hocker echt iets voor u! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Grote gecapitonneerde hocker

Een hocker is een luxe voetenbank. Zoals u kunt zien hebben wij in de afgelopen tijd prachtige en oogstrelende hocker gefabriceerd. U kunt het zo gek niet bedenken. Hockers in lederlook of juist velours? Alles is mogelijk. Op deze manier krijg u een unieke hocker die u kunt rekenen als de blikvanger van de ruimte waar u deze plaatst. Ook kunt u er juist voor kiezen om gecapitonneerde hocker in dezelfde kleur en stof te laten stofferen als uw oorfauteuil of bankstel. Hierdoor kunt u een unieke combinatie creëren die naadloos op elkaar aansluit! Een verbluffend eindresultaat al zeggen wij het zelf.

Dus bent u nou benieuwd naar de mogelijkheden omtrent deze hocker? Neem dan vooral contact met ons op. Of vraag een offerte aan! Bezichtigen is uiteraard mogelijk in onze showroom in Huizen. Dus als u opzoek bent naar een gecapitonneerde hocker. Kunt u beter naar ons komen want wij leveren deze in elke kleur en stof!

Details Grote gecapitonneerde hocker

Afmetingen hocker
Hoogte: 39 cm
Breedte: 122 cm
Diepte: 50 cm
Prijs: € vanaf 219,-

Stoffen
De Hocker is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Hocker in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de oorfauteuil ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de Hocker in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet

Levertijd Grote gecapitonneerde hocker

De levertijd van de hocker verschilt per week. Het kan voorkomen dat de hocker nog moet worden besteld,maar het kan zijn dat deze ook voorradig is. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 06-81144695 of 035 – 7513098

 

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte.Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.