035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Genagelde fauteuil Sander gecapitonneerd

Genagelde fauteuil Sander gecapitonneerd

Zoals u op de foto kunt zien is fauteuil Sander aan de voorkant van de onderkant tot aan de leuning genageld. U wilt deze stoel toch ook thuis? Meer >>
V.a. €789,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Fauteuil Sander

Zoals u op de foto kunt zien is fauteuil Sander aan de voorkant van de onderkant tot aan de leuning genageld en is gecapitonneerd in de binnen zijde van de fauteuil. Ook is Fauteuil Sander voorzien van heerlijke zit kussens waar u uren in kunt ontspannen!

Na een zware dag weet iedereen waar jij zal zitten. In fauteuil Sander. Het feit dat u nog steeds aan het lezen bent betekent dat u enigszins geïnteresseerd bent en dat begrijpen wij volkomen want dit is echt een prachtige fauteuil!

Details fauteuil Sander

Wij vinden het belangrijk dat u precies krijgt wat u in gedachte had, daarom hebben wij een assortiment van vele verschillende stoffen en verschillende kleuren!Om dit allemaal 1 voor 1 af te gaan is misschien een beetje te veel van het goeie dus daarom adviseren wij u om contact te zoeken met ons en dan even een afspraak in te plannen, voor vragen kunt u ons uiteraard ook raadplegen!

Levertijd fauteuil Sander

Omdat wij zo’n groot aanbod qua stoffen en kleuren hebben is het niet mogelijk voor ons alles op voorraad te hebben en kunnen daarom geen vaste levertijd geven. In geval van spoed kunt u een spoedbestelling doen tegen een kleine betaling en dan heeft u uw product binnen 4 weken in huis!