035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Gecapitonneerde Fauteuil Villa

Gecapitonneerde Fauteuil Villa

Een fauteuil met prachtige knopen in de rugleuning. De perfecte combinatie tussen elegantie en stijl. Meer >>
V.a. €719,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde Fauteuil Villa

Dit is de prachtige Gecapitonneerde Fauteuil Villa, dit is een erg unieke fauteuil. Wat de fauteuil zo bijzonder maakt zijn de sierlijke Queen Ann potten, de gecapitonneerde rugleuning en natuurlijk de prachtige stoffen waarin deze fauteuil verkrijgbaar is. wilt u een look die helemaal compleet is? bestel er dan de passende hocker bij op onze site, u zult nooit meer op willen staan!

Details gecapitonneerde Fauteuil Villa

De klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is dan ook waarom wij een groot assortiment van stoffen hebben en vele verschillende kleuren. Wij begrijpen natuurlijk ook dat het lastig is om uit zoveel stoffen en kleuren te kiezen, u wil tenslotte de mooiste. Daarom raden wij aan om even contact met ons op te nemen als u er niet uitkomt. Dan kunnen wij u vervolgens telefonisch helpen, of u komt gewoon een keer langs in onze showroom daar helpen wij u graag om de beste keus te maken.

Afmetingen:

Hoogte 94
Breedte 83
Diepte 92

 

Levertijd gecapitonneerde Fauteuil Villa

Vanwege onze grote collectie is het onmogelijk om alles op voorraad te hebben en daarom is de gemiddelde levertijd tussen de 6 en de 8 weken. Heeft u spoed? het is mogelijk een spoed bestelling te plaatsen bij ons tegen een betaling en dan heeft u uw product binnen 4 weken in huis!

Contact aanvragen

Heeft u interesse, vragen, of opmerkingen over onze oorfauteuils? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We reageren doorgaans binnen 48 uur.