035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Gecapitonneerde design Fauteuil met knopen Linette

Gecapitonneerde design Fauteuil met knopen Linette

Deze fauteuil straalt rust uit, luxe, comfort en stijl. Waarom verder blijven zoeken als u de perfecte fauteuil al heeft gevonden!  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde design Fauteuil met knopen Linette

Fauteuil Linette is zoals u op de foto ziet en ook wel met ons eens bent een van onze mooiste fauteuils. Dit is echt een stoel voor de “baas” van het huis. Deze fauteuil is voorzien van een heerlijk zitvlak waar u verliefd op zult worden.

Omdat u nu nog leest denken wij dat u geïnteresseerd bent in fauteuil Linette, en dat is niet gek! Deze fauteuil straalt rust uit, luxe, comfort en stijl. Waarom verder blijven zoeken als u de perfecte fauteuil al heeft gevonden!

Details Gecapitonneerde design Fauteuil met knopen Linette

Wij geven u de keuze uit een zeer groot assortiment van vele verschillende stoffen en vele verschillende kleuren. Wij van bankstyle vinden kwaliteit en klanttevredenheid heel erg belangrijk. Dus bij vragen of wanneer u nog wat extra informatie wilt, neem gerust contact op! wij helpen u graag verder aan de voor u ideale fauteuil!

afmetingen:

Hoogte 105 cm
Breedte 84 cm
Diepte 85 cm

Levertijd Gecapitonneerde design Fauteuil met knopen Linette

De levertijd verschilt heel erg, dit omdat wij zo veel stoffen aan bieden dat het moeilijk is voor ons alles op voorraad te hebben. Wel is het mogelijk om een spoed bestelling te doen bij ons, dit kan tegen een betaling en dan heeft u uw meubelstuk binnen 4 weken in huis!