035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Fauteuil met bloemstof

Fauteuil met bloemstof

Fauteuil met bloemenstof in meer dan 300 kleuren. Benieuwd naar de andere opties van deze stoel? Kijk dan verder.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Fauteuil met bloemstof

De fauteuil met bloemstof is een schitterend exemplaar voor in uw woonruimte. De bloemen print zorgt voor de puntjes op de í.
De fauteuil met bloemstof heeft een strakke look. Dit komt door de pootjes en de armleuningen van de fauteuil.

Deze stoel kunt u goed combineren in een landelijke en moderne huisstijl. Een mooie stoel voor in een mooi landelijke- moderne woonkamer. De stoel zal de blikken vanger zijn in uw woonruimte zijn.
De fauteuil met boemenstof is de fauteuil om een schitterende look in uw woonkamer te creëren. De fauteuil is verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren.

Details fauteuil met bloemstof

Bent u op zoek naar een fauteuil met bloemstof, waarvan u zelf de maten en eventuele extra’s kunt bepalen? Daarvoor hebben wij een model in ons assortiment!
Deze is helemaal zelf samen te stellen, er is keuze uit een enorm aanbod in verschillende stoffen en kleuren! De oorfauteuils op maat is de ideale oplossing, wanneer u op zoek bent naar de wat specifiekere afmetingen.

Onze fauteuils zijn ook in combinatie met een hocker verkrijgbaar.
Hierbij kunt u kiezen uit een hocker in dezelfde stijl, of een totaal ander model. De extra hocker maakt het een echte relaxfauteuil.

Levertijden fauteuil met bloemstof

De stoel is doorgaans in 6-8 weken bestelbaar. Dit is overigens wel afhankelijk van de gekozen stof. Omdat deze stoel in een aantal stoffen te bestellen is, kunnen wij de levertijd pas communiceren nadat wij weten welke stof u heeft gekozen.

Als u nog vragen heeft, en u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken?
Geen probleem! Mail naar info@oorfauteuil.nl of bel naar: 06 – 811 44695 of 035 – 7513098

Contact aanvragen

Heeft u interesse, vragen, of opmerkingen over onze oorfauteuils? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We reageren doorgaans binnen 48 uur.