035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Genagelde Fauteuil Marlot

Genagelde Fauteuil Marlot

Fauteuil Marlot is er eentje die je gewoon heel simpel, in je huiskamer hoort te hebben. Bent u benieuwd naar deze fauteuil? Klik hier.  Meer >>
V.a. €799,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Fauteuil Marlot

Deze prachtige fauteuil is heel strak qua design, strakke lijnen en geen gekke dingen. Aan de voorkant ziet u oplopende nagels tot de leuning en dat maakt deze fauteuil juist zo leuk. Met deze bekleding ziet hij er klassiek uit maar u kunt ook een hele andere tint er aan geven door er een andere stof op te zetten.

Dit is namelijk allemaal mogelijk bij ons! Fauteuil Marlot is er eentje die je gewoon heel simpel, in je huiskamer hoort te hebben. Het mooie van deze fauteuil is dat hij in elke kamer wel tot zijn recht komt.

Details fauteuil Marlot

Wij streven naar 2 dingen bij bankstyle, kwaliteit en klanttevredenheid. en dat kan kortweg ook wel gezegd worden als K-K (klant-koning). Om deze redenen bieden wij u de keuze uit vele verschillende stoffen en vele verschillende kleuren!

Wist u dat wij niet alleen fauteuils verkopen maar nog veel meer! Kies zelf uw maten van uw nieuwe droom hoekbank. Of heeft u een nieuwe keuken met rare afmetingen? geen probleem! wij maken uw eetkamerbanken op maat! neem snel een kijkje op bankstellen

afmetingen:

Hoogte 79 cm
Breedte 77 cm
Diepte 90 cm
Zithoogte 48 cm
Zitbreedte 44 cm
Zitdiepte 52 cm

Levertijd fauteuil Marlot

Omdat wij onze klanten keuze geven uit zo veel verschillende mogelijkheden is het voor ons onmogelijk alles op voorraad te hebben. De gemiddelde levertijd is 6-8 weken, in geval van spoed is het mogelijk een spoedbestellen te doen tegen een betaling. Dan zult u uw product binnen 4 weken in huis hebben.

Informatie aanvragen oorfauteuils

Heeft u vragen over onze oorfauteuils, wilt u graag advies hebben over een bepaalde stof/kleur, of heeft u een heel andere vraag? Dan kunt u informatie bij ons aanvragen via het onderstaande formulier.