035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl

Fauteuil Cognac

Fauteuil Cognac een van de beste uit ons assortiment. Met een geweldige uitstraling en kwaliteit. Echt wat voor u.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Fauteuil Cognac

Deze fauteuil Cognac behoort tot de beste fauteuils uit ons assortiment! De fauteuil heeft een uitstraling waar je u tegen zegt en voor de kwaliteit geld exact hetzelfde!

Daarnaast is ook deze fauteuil Cognac te vervaardigen in wel 150 verschillende stoffen en tot wel 900 verschillende kleuren. U weet bij ons dus altijd zeker dat wij de fauteuil in de kleur en stof kunnen leveren waar u naar opzoek bent.

De fauteuil past prachtig binnen een landelijke inrichting. Echter door het strakke ontwerp en de mogelijkheid tot het plaatsen van knopen in de rug maakt het dat deze fauteuil ook prima te plaatsen is binnen een wat modernere inrichting. Het feit dat de fauteuil in zoveel stoffen te verkrijgen maakt dit alleen nog maar makkelijker.

Details fauteuil Cognac

Wij vinden het belangrijk dat u precies krijgt wat u in gedachte had, daarom hebben wij een assortiment van vele verschillende stoffen en verschillende kleuren wel 150 soorten stoffen en 900 kleuren! Om dit allemaal 1 voor 1 af te gaan is misschien een beetje te veel van het goeie dus daarom adviseren wij u om contact te zoeken met ons en dan even een afspraak in te plannen, voor vragen kunt u ons uiteraard ook raadplegen!

Heeft u nou een mooie stof gezien online en benieuwd hoe die in het echt er uit zien en of het past bij uw huidige interieur? Vraag dan bijj ons een gratis stofstaaltje aan. We versturen dat graag naar u op via de post.

Levertijd fauteuil Cognac

Omdat wij onze klanten keuze geven uit zo veel verschillende mogelijkheden is het voor ons onmogelijk alles op voorraad te hebben. De gemiddelde levertijd is daarom 6-8 weken, in geval van spoed is het mogelijk een spoedbestelling te doen tegen een betaling. Dan zult u uw product binnen 4 weken in huis hebben.

Heeft u nog vragen of andere onduidelijkheden neem dan gerust contact met ons op we zijn bereikbaar op: 06-17026097 of mail naar : info@oorfauteuil.nl