035 751 3098 | 06 8114 4695 info@oorfauteuil.nl
Engelse stijl fauteuil

Engelse stijl fauteuil

Opzoek naar een fauteuil in de Engelse stijl? Dan is deze fauteuil echt iets voor u! Klik hier voor meer informatie. Meer >>
Vanaf €219,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Engelse stijl fauteuil

Engelse stijl fauteuil Jive is een schitterend exemplaar voor in uw woonruimte. De bloemen print zorgt voor de puntjes op de í.
De Engelse stijl fauteuil heeft een strakke look. Dit komt door de pootjes en de armleuningen van de fauteuil.

Deze stoel kunt u goed combineren in een landelijke en moderne huisstijl. Een mooie stoel voor in een mooi landelijke- moderne woonkamer. De stoel zal de blikken vanger zijn in uw woonruimte zijn.

Type fauteuil

Prijs

Maat

1-zits oorfauteuil€ 219,-Hoogte: 92 cm,
breedte 80 cm,
diepte: 75 cm.Zitting:
hoogte: 49 cm,
diepte: 47 cm,
breedte: 52 cm.

De Engelse stijl fauteuil is de fauteuil om een schitterende look in uw woonkamer te creëren. De fauteuil is verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren. De stoffen kunt u hieronder terug vinden:

ShadowAstoriaCambridgeVillage
BoardLevanteSantosClaydon
BreakMurciaTennessee

De stoel heeft juist een prachtige uitstraling door haar bloemen print. Dit geeft een Engelse uitstraling. Dit soort fauteuils zult u snel terug vinden in hotels in Londen, New Castle etc.

Levertijd fauteuil

De stoel is doorgaans in 6-8 weken bestelbaar. Dit is overigens wel afhankelijk van de gekozen stof. Omdat deze stoel in een aantal stoffen te bestellen is, kunnen wij de levertijd pas communiceren nadat wij weten welke stof u heeft gekozen

Als u nog vragen heeft, en u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken?
Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695 of 035 – 7513098

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte.Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.