035 751 3098 | 06 17026097 info@oorfauteuil.nl
Eetkamerstoel fauteuil

Eetkamerstoel fauteuil

Prachtige eetkamerstoel fauteuil echt wat voor u. En het past ook nog een in elke huistijl.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Eetkamerstoel fauteuil

Deze prachtige eetkamerstoel fauteuil zijn een van de pronkstukken uit ons assortiment. Deze prachtige fauteuil staat bekend om zijn heerlijke zitting en comfort. Dit is een stoel waar u heerlijk in kunt wegzakken!

De eetkamerstoel fauteuil behoort binnen de landelijke stijl maar kan ook prima binnen anderen interieurstijlen gehanteerd worden. Waarom? Omdat deze schitterende oorstoel bij ons te verkrijgen is in wel 150 verschillende stoffen en 900 verschillende kleuren! Hierdoor kunt u de stoel er exact uit laten zien als u zelf graag wilt en voor ogen heeft.

Deze fauteuil heeft echter niet alleen een heerlijke zitting. Daarnaast is deze stoel ook nog eens van een ongekende kwaliteit. Ons streven is om de beste kwaliteit aan u te kunnen aanbieden voor de scherpste prijs! En daar zijn wij bij deze prachtige fauteuil dan ook zeker in geslaagd naar ons inziens.

Details eetkamerstoel fauteuil

Deze fauteuil is verkrijgbaar in meerdere kleuren en stofsoorten. De stoel is geschikt als een eetkamerstoel maar kan ook gebruikt worden als bureaustoel. U zit comfortabel in deze stoel door de juiste vulling en afmetingen die u zelf kunt aangeven en proberen bij ons in de showroom.

Ook sturen wij u graag een stukje stofstaal toe zodat u de stof zelf goed kunt beoordelen en gelijk kunt kijken of het goed in uw interieur past. Deze oorstoelen zijn ook beschikbaar als zonder dat deze gecapitonneerd is. Deze is zonder de ingelegde knopen en is goedkoper in prijs.

Levertijd eetkamerstoel fauteuil

De gemiddelde levertijd bedraagt 6 tot 8. Omdat uw fauteuil in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw eetkamerstoel te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06- 811 44695.

Offerte aanvragen

Heeft u een oorfauteuil gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering keuzen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte. Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
    Maakt u alstublieft een keuze.
  • Oorfauteuils bezichtigen

    U bent van harte welkom in onze showroom in Huizen om onze oorfauteuils te komen bezichtigen. Wij plannen van tevoren graag een afspraak met u in zodat we u in alle rust kunnen helpen, adviseren en de mogelijkheden laten zien.